Voedingssupplementen

In de orthomoleculaire geneeskunde speelt gezonde voeding een belangrijke rol. In aanvulling op voeding zijn vaak extra voedingsstoffen zinvol, gericht op een bepaalde klacht of aanleg die iemand heeft.  Wij verstrekken daarvoor verschillende voedingssupplementen; effectieve combinaties van kruiden, planten, vitaminen en mineralen in de vorm van bijvoorbeeld druppels, capsules of tabletten. Alle gebruikte middelen zijn volledig natuurlijk.

Biomore
De Supplementen van Biomore zijn een serie producten die op cellulair niveau de energiehuishouding, rekening houdend met de biochemische verschillen van de oxidatie types, weer op orde brengen. Wij bieden deze producten aan aan cliënten die gebruik maken van de resultaten die zijn verkregen uit de Haarmineraal-analyse.

Alle grondstoffen die in de formuleringen worden gebruikt zijn op zuiverheid gecontroleerd met officiële analyse certificaten. Deze certificaten verzekeren ons dat alle producten de juiste doseringen bevatten en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Gecertificeerde kruidenextracten worden gebruikt waardoor de farmacologisch actieve componenten aanwezig zijn. De weefselextracten, afkomstig uit de USA en Argentinië, zijn van dierlijke oorsprong die voldoen aan de door de overheid gestelde standaarden. De producten worden alleen gekocht bij leveranciers die voldoen aan FDA geïnspecteerde productiefaciliteiten. De supplementen zijn vrij van mais, gluten, soja, tarwe, lactose en gist.

Werkwijze Praktijk Remy Mosch

In onze praktijk combineren we verschillende behandelmethoden. Lees er hier meer over of neem contact op voor advies.

4life Transfer Factors
Bij pasgeboren baby's zijn er moleculen actief om het immuunsysteem op te starten en gegevens over te dragen , de zgn. "transfer factors" (overdrachtsfactoren). Deze werden in 1949 ontdekt door Dr. H. Sherwood Lawrence en zijn daarna gedurende tientallen jaren bestudeerd door wetenschappers over de gehele wereld.

Transfer factoren geven niet alleen boodschappen tussen cellen door ze zijn tevens navigator in het hele systeem/lichaam.

Transfer factors kalmeren het immuunsysteem als het te actief is, activeren het als het te traag is en maken het robuuster/veerkrachtiger als het op zich goed is. Er zijn ruim 3.000 gepubliceerde onderzoeksrapporten over deze transfer factors en er zit meer dan 50 jaar internationaal onderzoek achter.

Voor wie?
4LifeTransfer Factor is geschikt voor iedereen. Een goede aanvulling op de huidige voeding. Het kan gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen. Mensen met/zonder gezondheidsklachten of ziekten kunnen supplementen met Transfer Factor innemen als ondersteuning van de behandeling. Transfer Factor kan tegelijk met andere (genees)middelen (kruiden, supplementen, homeopathische middelen ed.) worden gebruikt.

Zie de agenda voor data informatie-avonden.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Gabrielle Mosch (T 06 14634504).