Trainingen

Training: Wekelijks oefenuurtje

Thema: 'lichaam'

Ons lichaam bezit kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. In een wekelijks oefenuurtje leert Remy jou bij MEETIS in Schipluiden deze vaardigheden te versterken. Je leert er ook oefeningen om je energie te verhogen en de basisgevoelens rust en ontspanning te versterken.

Wanneer? Iedere woensdag

Tijden:
16.00-17.00 uur

Locatie: MEETIS, Burg. Musquetiersingel 8b, Schipluiden.
Kosten: per keer € 10,00, 10 rittenkaart:  € 70,00
Aanmelden kan via afspraken@remymosch.nl

Training Talentontwikkeling

Thema: Zingeving

Wil jij je 12 talenten ontdekken en leren hoe je ze allemaal op de juiste manier inzet? Als je je talenten goed (her)kent, vergroot je de kans om te doen waar je goed in bent en daarmee je levensvreugde te behouden of te hervinden. Een manier om dat te realiseren is een inzicht- en ontplooiingsspel. Je krijgt daarmee inzicht in je persoonlijke levensmissie.

Datum:  20 april 2018
Tijd: 9.00 - 11.30 uur
Jouw investering: € 75,-
Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 22, Schipluiden

Training 'Bondgenoot'

Thema: Relatie

Ben jij jezelf tot steun? Hoe is de relatie met jezelf? Leid jij het leven dat je graag wilt? Het leven is gebaseerd op groei, beweging, ontwikkeling en verandering. Stroomt het, loopt het, dan ervaren we geluk en welbevinden. Soms treffen we hindernissen op onze weg. Het krijgen en ervaren van steun kan je dan helpen. Die steun kan je niet alleen bij anderen vinden maar ook bij jezelf.

Deze training van 3 bijeenkomsten richt zich op jouw persoonlijk plan. Het versterken van je gezondheid en welzijn, energie, gevoel, relatie(s) en zingeving. Je slaat een nieuwe weg in en wordt je bewust van je zelfgenezend vermogen en de invloed die je daarop hebt.

Tijdens deze training krijg je aanwijzingen op maat, die jouw eigen plan robuuster maken, zodat je meer vertrouwen gaat ontwikkelen en bestand bent tegen weerstanden vanuit welke hoek dan ook.

Wil jij: Meer energie, een goed gevoel en duurzame relaties? Schrijf je dan in voor deze training.

Data: zaterdagochtend 26 mei, 9 juni en 23 juni 2018
Tijd: 10.30 – 13.00 uur
Jouw investering: € 75,-
Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 22, Schipluiden