Voedingssupplementen

In de orthomoleculaire geneeskunde speelt gezonde voeding een belangrijke rol. In aanvulling op voeding zijn vaak extra voedingsstoffen zinvol, gericht op een bepaalde klacht of aanleg die iemand heeft.  Wij verstrekken daarvoor verschillende voedingssupplementen; effectieve combinaties van kruiden, planten, vitaminen en mineralen in de vorm van bijvoorbeeld druppels, capsules of tabletten. Alle gebruikte middelen zijn volledig natuurlijk.

Biomore
De Supplementen van Biomore zijn een serie producten die op cellulair niveau de energiehuishouding, rekening houdend met de biochemische verschillen van de oxidatie types, weer op orde brengen. Wij bieden deze producten aan aan cliënten die gebruik maken van de resultaten die zijn verkregen uit de Haarmineraal-analyse.

Alle grondstoffen die in de formuleringen worden gebruikt zijn op zuiverheid gecontroleerd met officiële analyse certificaten. Deze certificaten verzekeren ons dat alle producten de juiste doseringen bevatten en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Gecertificeerde kruidenextracten worden gebruikt waardoor de farmacologisch actieve componenten aanwezig zijn. De weefselextracten, afkomstig uit de USA en Argentinië, zijn van dierlijke oorsprong die voldoen aan de door de overheid gestelde standaarden. De producten worden alleen gekocht bij leveranciers die voldoen aan FDA geïnspecteerde productiefaciliteiten. De supplementen zijn vrij van mais, gluten, soja, tarwe, lactose en gist.

Werkwijze Praktijk Remy Mosch

In onze praktijk combineren we verschillende behandelmethoden. Lees er hier meer over of neem contact op voor advies.

4life Products

Transfer factor
“In 1949 ontdekte de New Yorkse arts S. Lawrence dat reacties van het immuunsysteem overgedragen konden worden door een extract van witte bloedcellen. Deze intelligentie kan ‘kennis’ overbrengen over het immuunsysteem aan onze cellen. Dit is de transfer factor en wordt uit colostrum van koeienmelk en kippeneieren gehaald. 4Life supplementen bevat deze transfer factor.”

4Life transfer factor is voor iedereen die een boost nodig heeft voor zijn immuunsysteem, een overactief immuunsysteem wil kalmeren of zijn gezondheid op peil wil houden.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Gabrielle Mosch (T 06 14634504).

Je kunt ook direct zelf bestellen op onze website: www.4life.com/gabrielle
(let op: selecteer nederland voor te bestellen)