Electro-acupunctuur

Een verstoring of blokkade in je energiesysteem kan klachten veroorzaken. Deze blokkades kunnen we opsporen en behandelen met electro-acupunctuur met behulp van Prognos-meetapparatuur.

Prognos is een high-tech gezondheids computeranalysesysteem voor diagnose en behandeling van chronische klachten. Het wordt ondermeer toegepast in de ruimtevaartgeneeskunde. In de Benelux werken ca. 150 behandelaars met Prognos.

Hoe werkt Prognos?

Prognos biedt een unieke combinatie van Oosterse wijsheid en Westerse technologie. Systematisch wordt de oorzaak van klachten vastgesteld en de optimale therapie bepaald.

Het Prognos computer-analysesysteem meet de energietoestand van de 24 hoofdmeridianen, de energiestromen in het lichaam. De patiënt draagt tijdens de meting een koptelefoon en een bandje om de pols. Deze zijn verbonden met het systeem. De behandelaar meet 24 punten aan het begin en einde van de meridianen aan de handen en de voeten.

Na de meting toont Prognos  in overzichtelijke grafieken welke meridianen een energetische verstoring hebben. Ook wordt met grote nauwkeurigheid zichtbaar wat de oorzaak is van deze verstoring en hoe herstel van het evenwicht kan worden bereikt, zodat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Wat meet Prognos?

Het Prognos-systeem meet 15 verschillende oorzaakcategorieën. Daaruit kan worden afgeleid welke supplementen noodzakelijk zijn.

Behandelplan

Eerst wordt een volledige meting verricht voor al deze categorieën: alle functies en mogelijke oorzaken worden gemeten en geanalyseerd om tot een complete diagnose te komen. Nadien kunnen specifieke functies opnieuw gemeten worden om het resultaat van de behandeling te beoordelen. De behandeling kan bestaan uit verschillende behandelwijze.

 

Voor een uitgebreid filmpje over de werking van het Prognos-systeem klik hier

De 15 oorzaakcategorieën

 1. Schimmels
 2. Virussen
 3. Bacteriën
 4. Parasieten
 5. Toxische belasting
 6. Geopathie / Elektrosmog; Geopathie is storende natuurlijke straling van wateraders, kosmische straling en aardstraling. Elektrosmog is de storende invloed door kunstmatig opgewekte elektromagnetische velden, zoals hoogspanningslijnen,mobiele telefoons etc.
 7. Littekenstoring
 8. Gebit
 9. Psyche / Emoties
 10. Hersenkernen; Hersenkernen zijn zenuwcentra in de hersenen die het verwerken van stress, het omgaan met langdurige hevige emoties en het gedrag regelen.
 11. Miasmes; Het diagnose-signaal miasmes toont aan of er sprake is van overgeërfde storende signalen in het DNA.
 12. Chakra's;  Dit zijn energieknooppunten, die de meridianen van spirituele energie voorzien.
 13. Hormonen
 14. Vitaminen / Mineralen /Aminozuren
 15. Matrix; Matrix is het weefsel, dat zich om alle cellen bevindt en wordt ook wel het basisbioregulatie-systeem (BBRS) genoemd.
 16. Basisbehoeften
 17. Allergie
 18. Immuunsysteem; -af kunnen weren , buiten houden.
 19. Autonome zenuwstelsel; Rem en /of gaspedaal van je lichaam. Je wordt geleefd.
 20. Hartsverbinding
 21. Goedheid, bevrijding
 22. Programmeringen; vastzitten in oude patronen; bijv. de dienaar
 23. Weerspiegelingen; het lichaam blijft in de oude stand staan.
 24. Oorspronkelijke blauwdruk; zoek de oorsprong van de klacht, leven vanuit je eigen kern.

Werkwijze Praktijk Remy Mosch

In onze praktijk combineren we verschillende behandelmethoden. Lees er hier meer over of neem contact op voor advies.